• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου: 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δράστη οι συλληφθέντες – Προπηλακισμοί και ένταση στα Δικαστήρια

    • NewsRoom
    Δικαστήρια


    Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, κατά την άφιξη των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

    Όπως αναφέρει το GR Times, όλα έγιναν όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια 2 ή 3 κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα.

    Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους.

    Κατά την είσοδο των εμπλεκομένων, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εκτόξευσαν καφέδες προς τα άτομα, ενώ φώναζαν «δολοφόνοι, καθάρματα». Και κινήθηκαν προς το μέρος τους, αλλά παρεμποδίστηκαν από αστυνομικούς.

    Οι συλληφθέντες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθούν για τη δολοφονία, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

    21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως τον δράστη οι συλληφθέντες

    Έναν 21χρονο Έλληνα «φωτογραφίζουν» οι 8 συλληφθέντες ως δράστη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, όπως αναφέρει το GR Times.

    Πρόκειται για έναν εκ των συλληφθέντων, ενώ με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται DNA και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του.

    Χθες (6/2) σε μπαράζ συλλήψεων οκτώ εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ταυτόχρονες έρευνες και εφόδους σε σπίτια. Εκκρεμούν άλλα δύο από τα συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν χθες.

    Σήμερα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη αρχικά ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 1ης Φεβρουαρίου με οπαδικά κίνητρα. Εις βάρος του έχει ασκηθεί, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

    Μέσω του δικηγόρου του αναγνωρίζει πλέον πως βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης αλλά ισχυρίζεται πως δεν άγγιξε τον αδικοχαμένο 19χρονο ούτε τους φίλους του.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωρικάκος: Σεσημασμένοι οι έξι από τους έντεκα συλληφθέντες για δολοφονία του 19χρονου

    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου



    ΣΧΟΛΙΑ