ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανησυχία επικρατεί στο «Αλεξάνδρα», καθώς μια γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα, που γέννησε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στο νέο κορονοϊό.
Η διάγνωση της γυναίκας έγινε αφού η ίδια γέννησε στο νοσοκομείο με καισαρική τομή και νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο.
Στην ιχνηλάτηση των γυναικών που ήταν στον ίδιο χώρο με την γυναίκα βρίσκονται οι Αρχές, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί 11 άτομα από το ιατρικό προσωπικό, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους.
Δεν είναι γνωστό αν ο σύντροφος της γυναίκας είναι επίσης θετικός και αν κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο ή είχε προσβληθεί από τη δομή φιλοξενίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρί Σεν Ζερμέν: Το… deal του αιώνα για το «Παρκ ντε Πρενς»! Ο ρόλος του Αλ Κελαϊφί και η πολιτική στροφή
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση που συνδέει τον Λευκό Οίκο με ένα από τα μεγαλύτερα crypto καζίνο παγκοσμίως
- Το σχέδιο Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές και η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Εθνική Ασφαλιστική: Πουλάει πέντε ακίνητα αξίας €44 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.