• Top Stories

    Δεν το βάζει κάτω: Ο πρίγκιπας Φίλιππος πήρε ήδη καινούριο αυτοκίνητο

    • NewsRoom

    Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρίγκιπας Φίλιππος


    Δεν το βάζει κάτω με τίποτα ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος πήρε ήδη καινούριο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με το παλιό, ένα Land Rover που υπέστη σοβαρές ζημιές. Οι γιατροί που τον εξέτασαν, μάλιστα, είπαν πως είναι καλά στην υγεία του και πως θα μπορέσει σύντομα να επιστρέψει στην θέση του οδηγού.

    Λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Νόρφολκ, οι υπηρέτες του παρέλαβαν ένα άλλο μαύρο Land Rover Freelande, που μεταφέρθηκε στο κτήμα του Σάντριγχαμ.

    Το νέο land Rover είναι ένα ακριβές αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Φίλιππος την Πέμπτη που συγκρούστηκε με ένα Kia. Ο πρίγκιπας Φίλιππος οδηγούσε μόνος του το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς άτομο της προσωπικής του ασφάλειας στο αυτοκίνητο μαζί του.

    Πηγή του παλατιού δήλωσε: «Ο δούκας είναι γνωστός για την έντονη ανεξαρτησία του και ήταν ανένδοτος σχετικά με το τι θα γινόταν μετά το ατύχημα. Δεν ανήκει στα άτομα που θα του πουν τι να κάνει, ίσως όμως ήρθε η ώρα να ακούσει συμβουλές σχετικά με την ικανότητά του να οδηγεί σε δημόσιους δρόμους. Ανησύχησε πολύ για την υγεία των άλλων επιβατών, ειδικά για το μικρό παιδί, αλλά επέμεινε ότι ήταν πολύ καλά και πως δεν χρειαζόταν ο ίδιος ιδιαίτερη φροντίδα».

    Την ίδια ώρα, η αστυνομία του Νόρφολκ διεξάγει έρευνα, με νομικούς εμπειρογνώμονες να λένε πως ο δούκας θα μπορούσε να διωχθεί για οδήγηση χωρίς την δέουσα προσοχή.

    Το ατύχημα του πρίγκιπα Φίλιππου έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία σχετικά με το πόσο είναι λογικό και συνετό να οδηγούν τόσο μεγάλα σε ηλικία άτομα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούρλιαζε από τους πόνους ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά το τροχαίο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο για τον 97χρονο σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Φίλιππο



    ΣΧΟΛΙΑ