ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Ποτάμι εξετάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, όπως ανέφερε σήμερα ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο κ. Θεοχάρης εμφανίστηκε δύσπιστος ως προς τις δυνατότητες της κυβέρνησης να άρει το μέτρο της μείωσης των συντάξεων από το 2019, λέγοντας πως πρόκειται για διαρθρωτικό μέτρο και όχι δημοσιονομικό.
Δεν βλέπω πως θα μπορούσε η κυβέρνηση να αποδεσμευτεί από αυτή την υποχρέωση την οποία έχει αναλάβει, είπε μιλώντας στον Σκάι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): «Ακλόνητη» η δέσμευσή μας για πληθωρισμό στο 2%
- Τουρκία: Αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από το Ιράκ στο πλαίσιο απόφασης του ΝΑΤΟ
- Παύλος Ντε Γκρες: Ευτυχής που παρακολούθησε την παρέλαση στο Σύνταγμα για πρώτη φορά (video)
- ΗΠΑ: Σε χαμηλό 2ετίας οι συνεχιζόμενες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.