• Top Stories

    Χαμός στον Alpha! Παρέμβαση on air από Κοντομηνά και χοντρό κράξιμο στους παρουσιαστές (video)

    • NewsRoom

    Δημήτρης Κοντομηνάς, Ετών 76, Πρόεδρος Αlpha


    Έξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς από σχόλιο παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής Happy Day, παρενέβη ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του καναλιού του και «τα ‘χωσε» στους συντελεστές της. Η σπίθα άναψε όταν στην εκπομπή «έπαιξε» ένα βίντεο για την ιδιωτική πρωτοβουλία στην υγεία. Ο εκ των παρουσιαστών, Δημήτρης Παπανώτας, σχολίασε κάτι και γρήγορα ξέσπασε κόντρα με τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.

    Μπροστά στο χαμό που γινόταν, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή  πήγε σε διαφημίσεις, το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια.

    papanwtas berykios

    Φανερά εκνευρισμένος, ο πρόεδρος του  Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής επιπλήττοντας τους παρουσιαστές για όσα είχαν ακουστεί νωρίτερα.

    «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου σήμερα» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα..».

    happy-day parousiastes

    «Είναι ντροπή!», τόνισε ο πρόεδρος του Alpha «Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στην μούρη μου σήμερα…Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα, το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα»! «Ζητήστε επιτέλους ένα συγνώμη!» Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ. Ντροπή σας», επανέλαβε ο κ. Κοντομηνάς απευθυνόμενος στους παρουσιαστές.

    «Το διορθώσαμε, το διορθώσαμε», ψέλλισε η παρουσιάστρια χωρίς να πάντως να καταλαγιάσει η οργή του κ. Κοντομηνά.

    Η εκπομπή πήγε σε νέο διάλειμμα και όταν επανήλθε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να εξηγήσει: «Μου είπε (ο κ. Κοντομηνάς): δεν έχω κάτι μαζί σας, αλλά με την νοοτροπία του Έλληνα, που ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι ελλείψεις, αντί να επικροτούμε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, είμαστε εκεί για να την καταδικάσουμε. Έχει δίκιο».

    tsimtsili



    ΣΧΟΛΙΑ