ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο σε ψηφοφορία με ανάταση χειρός η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου που διαβιβάστηκε στις 28.3.2018 από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, όταν ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «FreeSunday Εκδοτική Α.Ε.» στην Ελλάδα.
Ο κ. Κύρτσος, μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την απόφαση της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε δηλώσει πως δέχεται και τη δίωξη και ψηφίζει την άρση της ασυλίας του. «Όλα αυτά είναι θέματα αρχής» σημείωσε προσθέτοντας «αλλά θεωρώ ότι πρέπει να φτάσουμε και σε έναν διακανονισμό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Κύρτσου: Στις Βρυξέλλες συζητούν για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κύρτσος: Πιθανές οι εκλογές το φθινόπωρο του 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης (Castor Maritime): Η επένδυση στην Marlow Navigation ανέρχεται σε 126 εκατ. δολάρια
- Ο όμιλος Grimaldi πουλάει τρία πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων
- METLEN: Ρεκόρ τζίρου στα 6,2 δισ. ευρώ το εννεάμηνο – Επιβεβαιώνει τον στόχο EBITDA έως 1,15 δισ. ευρώ για το 2026
- Goldman Sachs για Τράπεζα Πειραιώς: Ανεβάζει στα 12,20 ευρώ την τιμή-στόχο για την Πειραιώς – Περιθώριο ανόδου 25,4%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.