ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Kινηματογραφική ληστεία στο Αίγιο καθώς τρεις κουκουλοφόροι, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ, επί της οδού Κορίνθου, στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος κάνοντας όπισθεν με Ι.Χ. αυτοκίνητο αυτοκίνητο και εισέβαλαν στο χώρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η λεία τους είναι περίπου 3.000 ευρώ.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Επίσης εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες του κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου καθώς και παρακείμενων καταστημάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον ανακριτή ο φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή: Η απόδειξη ρούχων που τον πρόδωσε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα σύλληψη 80χρονης που πουλούσε χόρτα χωρίς άδεια (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΑΕ προς Ιράν: Οι αμυντικές συνεργασίες μας είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας
- Τραμπ: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα για να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Οι διεθνείς εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης
- CrediaBank: Εγκαίνια για το κατάστημα Νέας Εμπειρίας της Πανεπιστημίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.