ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή δημοσιεύματα για διαρροές στοιχείων σε τρίτους εκτός ΕΥΠ από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.
Ο ίδιος ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή των στοιχείων, τα οποία φέρονται να περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα από τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».
Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, που άπτεται, όπως διευκρίνιζαν ανώτατες εισαγγελικές πηγές, θεμάτων εθνικής ασφάλειας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Πώς το δίδυμο Βρεττού-Εξάρχου πήρε την τράπεζα από το μηδέν και την οδήγησε στο big deal με την HSBC Μάλτας
- Όταν συλλαμβάνουν τον εργαζόμενο καθαριότητας
- Πληροφορική: Εξαγορές, deals και είσοδος σε νέες αγορές εκτινάσσουν τα έσοδα
- Τα μικρά ιταλικά brands που κερδίζουν τη κούρσα της πολυτέλειας
