• Top Stories

    Απόστολος Γκλέτσος: Υποψήφιος των ΑΝΕΛ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    • NewsRoom


    Με το χρίσμα των ΑΝΕΛ, ο Απόστολος Γκλέτσος κατεβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου μέχρι σήμερα περιφερειάρχης είναι ο Κώστας Μπακογιάννης. Το Περιφερειακό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ κατέληξε στον κ. Γκλέτσο, με τον ίδιο να εκφράζει την ικανοποίησή του και να δεσμεύεται για ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.

    «Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής» σχολίασε ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Στυλίδας.

    Για το ψηφοδέλτιο της παράταξής του -ονομάζεται Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους».

    Σχετικά με το πώς νιώθει ως αριστερός για τη στήριξή του από ένα συντηρητικό κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ, ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι «παραμένω αριστερός στο πώς διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε».

    Ερωτηθείς, τέλος, αν φοβάται κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες σημείωσε: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απ. Γκλέτσος: Είπα στον Καμμένο ότι το στράτευμα είναι ξεσηκωμένο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος-Γκλέτσος από τα φυλάκια: Η σκέψη όλων μας στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς



    ΣΧΟΛΙΑ