• Κοινωνία

    Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού

    • NewsRoom
    λεωφόρος Συγγρού

    Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού.

    Αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, που παρέμενε κλειστή, από νωρίς το πρωί, λόγω της ισχυρής έκρηξης η οποία προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου άνδρα, καθώς και εκτεταμένες ζημιές σε άλλα κτίρια και σπίτια.

    Υπενθυμίζεται ότι η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εξαώροφο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού 3 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

    Η περιοχή γύρω από το κτήριο που σημειώθηκε η έκρηξη θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, με μεγάλο αριθμό κτηρίων και αυτοκινήτων να έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. Ωστόσο, πάρα την καταστροφή, η έκρηξη προκάλεσε μόνο τον τραυματισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

    Πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σχολιάζοντας το μέγεθος της έκρηξης, ανέφεραν πως σταθήκαμε τυχεροί καθώς λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς είχε κηρυχθεί αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λόγω του ψύχους η κίνηση στους δρόμους ήταν περιορισμένη.

    Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εάν η έκρηξη είχε σημειωθεί σε ώρα αιχμής, θα θρηνούσαμε πάνω από 100 νεκρούς, εκτιμούν. «Γλιτώσαμε από θαύμα» λένε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Ζημιές σε κτήρια σε απόσταση 200 μέτρων και ένας τραυματίας

    Έκρηξη στη Συγγρού: Από θαύμα γλιτώσαμε τους 100 νεκρούς, λένε πηγές της ΕΛΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ