ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα, στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, θα κάνουν ανακοινώσεις σχετικά με τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Η ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας συνεδριάζει, από τις 10:00, με κύριο θέμα τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν το απόγευμα.
Την άρση υποχρεωτικότητας στην χρήση μάσκας είχε προαναγγείλει από χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη: «Είμαστε κοντά. Οι ειδικοί θα πρέπει να λάβουν την σχετική απόφαση. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή».
Διαβάστε ακόμη:
Πελώνη: Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση