Σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ ενημέρωσε πως την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου σχετικά με την συρρίκνωση των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και την μεταφορά των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12 μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με θέμα την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας για την συρρίκνωση – κλείσιμο των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και την μεταφορά των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ.
Τα Σωματεία των:
ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ
ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ
ΓΕΝ. ΚΡΑΤ. ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στο «Δρομοκαΐτειο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ – Συνεχίζονται τα φαινόμενα βίας στα νοσοκομεία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κεραυνοί ΠΟΕΔΗΝ: «Μαγαζί-γωνία» τα νοσοκομεία από τον ΣΥΡΙΖΑ – Εγκαθιδρύει «κομματικό κράτος»! [έγγραφα]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Βουτιά κάτω από τα 4.520 δολάρια – Το ισχυρό δολάριο και ο φόβος πληθωρισμού πιέζουν τα μέταλλα
- Λίβανος: Παρατείνεται για άλλες 45 ημέρες η κατάπαυση του πυρός, αλλά το Ισραήλ εξέδωσε προειδοποίηση για την περιοχή της Τύρου
- ΗΑΕ: Απορρίπτουν τον ισχυρισμό του Ιράν πως είχαν «ενεργό ρόλο» στον πόλεμο εναντίον του
- Οι ΗΠΑ ακύρωσαν την ανάπτυξη 4000 στρατιωτικών στην Πολωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.