• Top Stories

    Ακάλυπτο θεωρεί εαυτόν ο Κοτζιάς – Κακλαμάνης: Ο Καμμένος κατηγόρησε τον ΥΠΕΞ για κακοδιαχείριση κονδυλίων

    • NewsRoom

    Νίκος Κοτζιάς


    Μια άλλη διάσταση της μεγάλης κόντρας Κοτζιά – Καμμένου που ξέσπασε χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης επικαλούμενος δικές του πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές κατά του υπουργείου Εξωτερικών για τη διαχείριση κονδυλίων για το μεταναστευτικό.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι στη διάρκεια της πρωτοφανούς σε ένταση συζήτησης ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ.

    Θεωρεί εαυτόν ακάλυπτο

    Το μέγεθος της ρήξης είναι τέτοιο μεταξύ των δύο υπουργών, που -σύμφωνα με άλλες πληροφορίες- ο κ. Κοτζιάς φέρεται να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, κρίνοντας ότι η τακτική των ίσων αποστάσεων που κράτησε ο πρωθυπουργός απέναντι στον ίδιο και τον κ. Καμμένο δεν τον ικανοποιεί.

    Ο κ. Κοτζιάς φέρεται δυσαρεστημένος και θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν του παρείχε αρκετή στήριξη στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο κ. Καμμένος.

    Το κλίμα στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, το πρώτο εδώ και καιρό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών ήταν θυελλώδες, παρά τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να πέσουν οι τόνοι. Καμμένος και Κοτζιάς είχαν άγριο καβγά κυρίως αναφορικά με τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριο επεισόδιο Κοτζιά – Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις ΗΠΑ μπορεί να μην είχε «τυφώνα Πάνο», αλλά στην Ελλάδα έχει

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο στο κεκλεισμένων των θυρών υπουργικό



    ΣΧΟΛΙΑ