• Top Stories

    Άγριος τσακωμός στη Downing Street! Ο πρωθυπουργικός γάτος έχει πλέον έναν ισχυρό αντίζηλο (video)

    • NewsRoom


    Η άφιξη της Theresa May στο Νο10 της Downing Street συνοδεύτηκε από ένα απρόσμενο “διπλωματικό επεισόδιο”. Μια μάχη δίχως προηγούμενο έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο διάσημο πλέον γάτο της πρωθυπουργικής κατοικίας, Larry, και το νέο του αντίζηλο, Palmerston, τον μαυρόασπρο γάτο του νέου υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Boris Johnson.

    Theresa May

    Ο ατίθασος Palmerston φαίνεται πως έχει μεγάλες πολιτικές βλέψεις, καθώς σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει, ξεγελάει τους φρουρούς και “τρυπώνει” κρυφά μέσα στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, μια “δικαιοδοσία” που ανήκει δικαιωματικά στο Larry.

    Downing Street

    Downing Street

    Παρά τις προσπάθειες των φρουρών ο Palmerston βρίσκει πάντα τρόπο και εμφανίζεται μπροστά στην πόρτα του Μεγάρου. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που ο Larry αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προστατέψει την θέση του.

    Downing Street

    Ο άγριος καυγάς απαθανατίστηκε από την φωτογραφική κάμερα ενός δημοσιογράφου, όταν ο Larry ήρθε τετ-α τετ με τον Palmerston μπροστά στην πόρτα της οδού 10, απαγορεύοντας του την είσοδο. Μια μάχη που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε θερμό επεισόδιο, εάν δεν παρενέβαινε την κατάλληλη στιγμή άτομο του προσωπικού για να τους χωρίσει.

    Ο σκληρός “αγώνας” πάντως, για τη γατίσια υπεροχή παίρνει κι άλλες διαστάσεις, καθώς Theresa May και Boris Johnson είναι γνωστό πως δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, κάτι που ισχύει και για τα κατοικίδια τους.

    Downing Street

    Downing Street

    Downing Street

    Ο Larry βέβαια, φαίνεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νέα απειλή, καθώς έχει τον “έλεγχο” της πρωθυπουργικής κατοικίας ήδη από το 2011, όταν τον υιοθέτησαν από το Battersea Dogs and Cats Home, ένα από τα πιο παλιά και διάσημα κέντρα διάσωσης ζώων του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα, κατάφερε να μείνει στην θέση του ακόμη και μετά την αποχώρηση του David Cameron, ένα σοβαρό πλήγμα για τον ίδιο, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους μοιράζονταν μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση.

    Για την υπόθεση Larry είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Cameron λίγο μετά την παραίτηση του, ο οποίος είχε καθησυχάσει το κοινό επιβεβαιώνοντας την παραμονή του. Μάλιστα, αφιέρωσε ένα μέρος της ομιλίας του στην Βουλή των Κοινοτήτων στην σχέση του με το συμπαθές τετράποδο. Ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον Larry για να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να μην του δείχνει την πρέπουσα αγάπη και προσοχή. «Λυπάμαι που δεν μπορώ να πάρω τον Larry, ανήκει στο σπίτι και το προσωπικό τον αγαπά πολύ όπως κι εγώ», έγραψε ο David Cameron, λίγο πριν την αποχώρησή του από τον αριθμό 10 της Downing Street.

    larry

     

    Πάντως παρά τα προγνωστικά υπέρ του Larry, η μάχη αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς ο Palmerston φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Η συνέχεια θα είναι άγρια στους δρόμους του Λονδίνου βγάζοντας μόνο ένα νικητή, το αφεντικό της γειτονιάς στη Downing Street!

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/dimokratiki-dinoun-istoriko-charaktira-stin-ipopsifiotita-tis-hilary-gia-na-nikisoun-teras-trump/64037

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/sex-tromokratia-ke-videotapes-sto-megalitero-hedge-fund-tou-kosmou-video/64052



    ΣΧΟΛΙΑ