ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 48χρονου που προκάλεσε τον τρόμο στην εθνική οδό, το πρωί της Δευτέρας, οδηγώντας ανάποδα με ταχύτητα 175 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα πάντως με το συγγενικό του περιβάλλον, ο άνθρωπος μπαινόβγαινε σε κλινικές λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του σκόπευε να τον κλείσει ξανά σε ψυχιατρική κλινική.
Από το 1983 μέχρι σήμερα, ο θύτης είχε αλλάξει 13 αστυνομικές ταυτότητες που το πρωί αναστάτωσε οδηγούς και αστυνομικούς στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Στις ειδήσεις του καναλιού Epsilon γνωστοποιήθηκε η φωτογραφία του 48χρονου δράστη και είναι από την τελευταία ταυτότητα που έβγαλε, στις 20 Ιουλίου 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική για 165 χλμ.-Νεκρός ο οδηγός της απίστευτης καταδίωξης (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες σε οδηγούς και αστυνομικούς (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Μετά την κατάπαυση του πυρός εισήλθαν στη Γάζα 24.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας
- Κυβέρνηση Τραμπ: θα δεχθεί 7.500 πρόσφυγες το 2026, τον χαμηλότερο αριθμό στην ιστορία – Κυρίως λευκούς Νοτιοαφρικανούς
- CPI: Ζημιές €459 χιλ. στο εξάμηνο
- CrediaBank: H Αφροδίτη Σεβαστή νέο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        