ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άναψαν τα αίματα το μεσημέρι της Δευτέρας στο λιμάνι της Πάτρας, με πρωταγωνιστές της έντασης να είναι μετανάστες. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας αλλοδαπός εισέβαλε σε νταλίκα που ήταν φορτωμένη με φράουλες προκειμένου να κρυφτεί από τις Αρχές. Κατά την προσπάθειά του, όμως, ο μετανάστης τραυματίστηκε στο πόδι.
Ο τραυματισμός του εξαγρίωσε τους ομοεθνείς του, οι οποίοι άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον των οδηγών των φορτηγών, καθώς και των ανδρών της Αστυνομίας και του Λιμενικού, προκαλώντας υλικές ζημιές.
«Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοιες εντάσεις και καλούμαστε άμεσα και με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα», ανέφερε στο τοπικό tempo24.gr o . Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Δημήτρης Κυριακουλόπουλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελαστικό με ανακυκλωμένα υλικά
- ΥΠΑΜ Τουρκίας για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: Η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων παραβιάζει το καθεστώς του νησιού
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.