• Top Stories

    Με αυτή την απρόσμενη κίνηση ο Leonardo DiCaprio θάμπωσε τους θαμώνες του Nammos (video)


    Στο Nammos στη Μύκονο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αντώνης Ρέμος για την καθιερωμένη του καλοκαιρινή συναυλία. Εκτός από πολλούς εγχώριους καλλιτέχνες και ξένους επιχειρηματίες, το παρόν φέτος έδωσε και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio, που συνοδευόταν από το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret, Nina Agdal. Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τόσο αυτός όσο και η παρέα του ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και δεν σταμάτησαν να χορεύουν, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

    nammos-dicaprio

    Ιδιαίτερη εντύπωση, βέβαια, προκάλεσε το γεγονός ότι ο DiCaprio στήθηκε στην ουρά του Nammos για να πληρώσει το λογαριασμό του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr ο γνωστός ηθοποιός, έκατσε σε τραπέζι στις πίσω σειρές (απέφυγε να κάτσει στα πρώτα τραπέζια, όπως θα περίμενε κανείς) και λίγη ώρα μετά σηκώθηκε και πήγε στο ταμείο, όπου περίμενε υπομονετικά 10 λεπτά για να πληρώσει με την κάρτα του το ποσό που του αναλογούσε. Πρωτοφανής συμπεριφορά ενός διεθνούς φήμης ηθοποιού, που όπως φαίνεται δεν εκμεταλλεύεται το χολιγουντιανό του προφίλ.

    Συνήθως, στις περιπτώσεις των σταρ, είτε αναλαμβάνει κάποιος υπάλληλος του καταστήματος να φέρει το μηχάνημα των καρτών στον πελάτη, είτε ζητά να του αποσταλλεί ο λογαριασμός στο ξενοδοχείο, είτε αναλαμβάνει να πληρώσει κάποιος από τη συνοδεία του σταρ. Πολύ καλή εντύπωση, λοιπόν, άφησε ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος απέδειξε πως οι πραγματικοί σταρ δεν χρειάζονται ακραίες απαιτήσεις και συμπεριφορές για να εντυπωσιάσουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=HdKhOQ7xBVM

    Ο γνωστός ηθοποιός απέδειξε πως παραμένει απλός και προσγειωμένος, παρά τη διεθνή φήμη του. Ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά του (όπως θα έκαναν πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες), επέλεξε να μην τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

    H αγαπημένη του Di Caprio, Nina Agdal στο Nammos
    H αγαπημένη του Di Caprio, Nina Agdal στο Nammos

    dicaprio1 dicaprio

    https://www.youtube.com/watch?v=U_PUkThTVVo

    Nammos και Ρέμος

    Κάθε καλοκαίρι στο Nammos, το παρόν δίνει ο δημοφιλής τραγουδιστής, πουξεσηκώνει τα – ομολογουμένως πολύ ευκατάστατα – πλήθη που είναι διατεθειμένα να βγάλουν από την τσέπη τους χιλιάδες ευρώ για να περάσουν μια τέλεια βραδιά. Έτσι και φέτος, ο τιμοκατάλογος παρέμεινε στα επίπεδα που έχει συνηθίσει το κοινό που συρρέει στο Nammos για να απολαύσει τη συλλεκτική αυτή συναυλία. Δίνοντας το ποσό των 500 ευρώ, κάποιος θα μπορούσε να απολαύσει ένα μενού 5 πιάτων, ένα μπουκάλι σαμπάνιας κανονικού μεγέθους και ένα magnum (1,5 λίτρα) μπουκάλι ροζέ κρασί επώνυμου γαλλικού οινοποιείου, με το τραπέζι να τοποθετείται στο πίσω και το μέσο κομμάτι της παραλίας. Με 1.000 ευρώ όμως κάποιος είχε όλες τις παραπάνω παροχές, με τη διαφορά  ότι η magnum φιάλη του ροζέ κρασιού αντικαθίσταται με μια jeroboam (3 λίτρα) φιάλη και το τραπέζι βρίσκεται μπροστά-μπροστά στη σκηνή.

    Ο περιβόητος τιμοκατάλογος της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στις 29 Ιουλίου

    Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω τιμές ήταν ατομικές. Κάθε χρόνο πάμπλουτοι Άραβες, Τούρκοι, Ρώσοι αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής υψηλής κοινωνίας δίνουν μάχη σώμα με σώμα προκειμένου να προλάβουν να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες και δυσεύρετες θέσεις στο event του καλοκαιριού. Οι τρεις ιδιοκτήτες του Nammos τρίβουν τα χέρια τους καθώς με την συγκεκριμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου κάνουν τον τζίρο της σεζόν, με τις εισπράξεις να εκτοξεύονται στα ύψη, όπως είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια που ο Έλληνας σούπερ σταρ μοιράστηκε το stage με τον Julio Iglesias το 2014. Τα κέρδη εκείνης της βραδιάς παροιμιώδη, πλησίασαν τα 1,1 εκ. ευρώ, κάνοντας τους κοινούς θνητούς να λιποθυμούν στο άκουσμα του ποσού και την εφορία να πανηγυρίζει.

    Το ίδιο σκηνικό συνέβη και φέτος, που οι Gipsy Kings και ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσαν τους θαμώνες με τις μουσικές επιτυχίες τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/nammos-ke-antonis-remos-polemos-sta-social-media-gia-ton-timokatalogo-tis-sinavlias/60970

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/mikonosremos-dite-tis-protes-fotografies-ligo-prin-xekinisi-megalo-parti-sto-nammos/64471



    ΣΧΟΛΙΑ