• LIFE&STYLE

    Nina Agdal: o DiCaprio και οι γυμνές φωτογραφίες (pics+video)


    Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με την αγαπημένη του Nina Agdal. Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί incognito, μέχρι τη στιγμή που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό, όχι κάποιου δαιμόνιου παπαράτσι, αλλά από τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη. Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, αποκάλυψε την επίσκεψη του Λεονάρντο στο ελληνικό νησί και επιβεβαίωσε την πολυπόθητη σχέση.

    Ποια είναι, όμως, η Nina Agdal που έχει κλέψει την καρδιά του αμετανόητου εργένη Di Caprio;

    Η Nina Agdal έχει γεννηθεί στη Δανία και είναι μόλις 24 χρονών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό του πιο γνωστού οίκου εσωρούχων, της Victoria’s Secret, αλλά και για το Sports Illustrated. Το baby face της, οι ιδανικές αναλογίες της και τα καλλίγραμμα πόδια της, την καθιστούν ακαταμάχητη. Πολλοί πιστεύουν πως ακολουθεί τα χνάρια της Kate Upton και της Kim Kardashian. Αν κρίνουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

    Δικαίως,λοιπόν, θεωρείται ένα από τα πιο sexy και όμορφα μοντέλα και φαίνεται πως έχει πολλά να δώσει στη βιομηχανία της μόδας. Κάθε της φωτογράφιση κερδίζει τις εντυπώσεις και αφήνει άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό. Μάλλον γι’ αυτό ο Leonardo DiCaprio δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και η μεγάλη διαφορά ηλικίας – αυτή 24, εκείνος 41 – δεν φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.

    ninaagdal5 ninaagdal4

    nina agdal 3 ninaagdal3

    nina agdal 1

    nina-agdal

    nina agdal 2

    nina-agdal sports-illustrated

    agdal nina

    nina Collage

    nina-agdal 2

    nina-agdal-sports-Illustrated

    nina-agdal-nude-naked

    To ζευγάρι πρώτα βρέθηκε στην Ίμπιζα, με το ιδιωτικό πολυτελές γιοτ του ηθοποιού, ενώ στη συνέχεια επέλεξαν το νησί των Ανέμων για τις διακοπές τους. Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης διασκέδασαν στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos. Oι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και απαθανατίστηκαν από φωτογράφο της Daily Mail να εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους.

    Το ζευγάρι στην Ίμπιζα
    Το ζευγάρι στην Ίμπιζα
    Το ζευγάρι στην Ίμπιζα
    Το ζευγάρι στην Ίμπιζα

    https://www.youtube.com/watch?v=OhX1-m_os50

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/apistefto-o-leonardo-dicaprio-stithike-stin-oura-tou-nammos-gia-na-plirosi-logariasmo-tou/64523

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

     



    ΣΧΟΛΙΑ