ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο κάλεσμα στους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους απηύθυνε μέσω του ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης.
Σύμφωνα με τον κ. Γραβάνη, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μολυνθεί περίπου 4 στους 10 ανεμβολίαστους, δηλαδή ποσοστό 35-40%. Από αυτούς, το 10%-15% θα πάει στο νοσοκομείο κ ένα 5% θα πεθάνει.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, περίπου 95%, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι μη εμβολιασμένοι.
Την ίδια ώρα, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί κατά 539% από τις αρχές του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Ιουλίου είχαν γίνει 33 εισαγωγές και χθες έφτασαν τις 178.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.