• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    14χρονη αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς της δεν την άφηναν να πάει σε πάρτι

    • NewsRoom


    Μια 14χρονη κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της το απόγευμα της Πέμπτης πηδώντας από το παράθυρο διαμερίσματος στο πέμπτο όροφο πολυκατοικίας λίγα λεπτά μετά τον καβγά που είχε με του γονείς της επειδή της απαγόρευσαν να πάει στο πάρτι μιας φίλης.

    Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μετά την έντονη λογομαχία με τους γονείς της, η νεαρή έτρεξε στο δωμάτιό της, κλειδώθηκε μέσα και, αφού αφαίρεσε τη σίτα από το παράθυρο, έκανε «βουτιά» στο κενό.

    Η νεαρή εμφάνιζε προβληματική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες είχε συλληφθεί για μικροκλοπές σε πολυκατάστημα.Οι βαθμοί της σχολείο είχαν πέσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες και το κορίτσι είχε αλλάξει παρέες και όπως φαίνεται, το επηρέασαν αρνητικά.

    Την ώρα που το κορίτσι ετοιμαζόταν να πηδήξει στο κενό, οι γονείς της έντρομοι προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα. Ωστόσο, μέχρι να καταφέρουν να μπουν στο δωμάτιο της κόρης τους ήταν ήδη αργά, αφού η κοπέλα είχε ήδη πηδήξει και κειτόταν νεκρή σε μια σκαλωσιά αρκετά μέτρα κάτω από το παράθυρό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβόλησαν άνδρα με οκτώ σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του στους Αγίους Αναργύρους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αλιμόνου ζητά 700.000 ευρώ τον χρόνο διατροφή από τον Βαρδινογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κωστόπουλος φταίει για όλα… (και είναι και βλάχος)



    ΣΧΟΛΙΑ