• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τρομακτική πυρκαγιά στο Mandarin Hotel του Λονδίνου – Δείτε δύο συγκλονιστικά video


    Στις φλόγες τυλίχτηκε το πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental hotel  στην περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου το απόγευμα της Τετάρτης. Στο σημείο έσπευσαν 120 άντρες της Πυροσβεστικής. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι προχώρησε στην εκκένωση του ξενοδοχείου, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βεβαιώσει με ασφάλεια ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι,  ενώ δεν υπάρχει εικόνα για τα αίτια της φωτιάς, που ξυπνούν μνήμες από τον πύργο  Γκρένφελ  στη βρετανική πρωτεύουσα.

    Σύμφωνα με τη Business Insider, το ξενοδοχείο Mandarin Oriental έχει 198 δωμάτια και σουίτες και μάλιστα είχε ανακαινιστεί πρόσφατα σε μια ανακαίνιση που κόστισε 248 εκατ. δολάρια.

    Σύμφωνα με τη Dailymail, το ξενοδοχείο είχε ανοίξει τις πύλες του μετά από μεγάλη ανακαίνιση μόλις στις 29 Μαΐου, ενώ έχει πίσω του ιστορία 115 ετών. Το κόστος της διαμονής στο Mandarin Oriental, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ανέρχεται στις 600 λίρες τη βραδιά.

    Πριν από λίγο βίντεο που δείχνει τους ενοίκους να εκκενώνουν το κτίριο, φαίνεται ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς που βρισκόταν και εκείνος στο ξενοδοχείο.

    Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3.55′ τοπική ώρα και τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση για την κατάσβεσή της.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την μεγάλη πυρκαγιά:

    Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental Hotel

    Η όψη του πολυτελούς ξενοδοχείου μετά την πυρκαγιά

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στο Λονδίνο – Μεγάλη φωτιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο



    ΣΧΟΛΙΑ