ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε μία 55χρονη, η οποία έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, o σύζυγος της 55χρονης τη βρήκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στον Πλατανιά. Αμέσως ειδοποίησε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία με τη σειρά της κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην άτυχη γυναίκα, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε μία πρώτη αυτοψία στον χώρο, ενώ έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία του θανάτου της άτυχης τουρίστριας, η οποία ήρθε για διακοπές από την Δανία με την οικογένειά της, είναι παθολογικής φύσεως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έδεσσα: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Στήριξη σε πολίτες και επιχειρήσεις όσο διαρκεί η κρίση
- Ιράν: Κατέστρεψε αμερικανικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης στη Σαουδική Αραβία
- Παρίσι: Νέες συλλήψεις για την αποτυχημένη απόπειρα κατά των κεντρικών γραφείων της Bank of America
- ΠΑΣΟΚ: Με την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ολοκληρώνονται οι εργασίες του συνεδρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.