• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Το ΥΨΗΠΤΕ αναθέτει έργο στην Byte Computer

    • NewsRoom

    ΥΨΗΠΤΕ


    Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ) ανέθεσε στην «Byte Computer Α.Β.Ε.Ε.» την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Μεταφορά της φιλοξενίας των ιστοτόπων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, προμήθεια εξυπηρετητή (server), δικτυακού συστήματος αποθήκευσης (NAS), συσκευής antispam-antivirus, εγκατάσταση λογισμικών εικονικοποίησης (virtualization), ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, backup κ.α. και εργασίες για την εύρυθμη λειτουργία των ανωτέρω», έπειτα από την διεξαγωγή σχετικού διαγωνισμού.

    Η Byte Computer ήταν εκείνη, σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου, που υπέβαλε τη μοναδική αποδεκτή οικονομική προσφορά, στο ποσό των 34.850 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή συνολικά 43.214 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

    Η οικονομική προσφορά της άλλης υποψήφιας εταιρείας “01 Solutions Hellas Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών ΕΠΕ” απορρίφθηκε για τους λόγους που αναφέρονται στο πρακτικό της Τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Πρόχειρων Διαγωνισμών του ΥΨΗΠΤΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φόβοι των ελληνικών αρχών για απαγωγή ή δολοφονία του ενός από τους 8 Τούρκους από πράκτορες του Ερντογάν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας μας καταδικάζει στη φτώχεια και αυτό είναι Βενεζουέλα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το φορολογικό πρόβλημα της Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ