ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χιονόπτωση σημειώνεται εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο υδράργυρος νωρίτερα έδειξε -1 βαθμό Κελσίου. Πυκνό χιόνι πέφτει σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και ήδη σε κάποιους δρόμους το έχει «στρώσει». Η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό διεξάγεται μέχρι στιγμής κανονικά, όπως επίσης στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.
Ήδη από τις πρωινές ώρες άρχισε να χιονίζει περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και σε περιοχές με υψόμετρο. Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν -εξάλλου- στην Ημαθία, όπως στη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέο κύμα κακοκαιρίας: Θυελλώδεις νοτιάδες, βροχές και χιόνια φέρνει η «Υπατία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το παρασκήνιο του κυβερνητικού θρίλερ: Πώς φτάσαμε στο ραντεβού της Παρασκευής – Εξελίξεις στους ΑΝΕΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ασιατικές αγορές: Μεικτά πρόσημα με φόντο Μέση Ανατολή, Κίνα και πιέσεις στην τεχνολογία
- Στέφανος Γκίκας από την Πάφο: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει οριζόντια Ευρωπαϊκή πολιτική για τους νησιώτες της ΕΕ, χρηματοδοτούμενο από Ευρωπαϊκούς πόρους
- Ευστράτιος Απέργης: Η Levante Ferries συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizons
- Ένας ζωγράφος-φιλόσοφος και τοπία σε αρμονία με τον άνθρωπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.