• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τα 10 πιο πολυτελή αυτοκίνητα του 2016


    Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε θαυμάσει και ίσως ζηλέψει κάποια ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο 200.000 χιλιάδων ευρώ, όμως, κάποιες φορές είναι ωραίο να ονειρευόμαστε.

    Είτε είναι όμορφο εξωτερικά, είτε έχει φοβερά χαρακτηριστικά, ένα πολυτελές αυτοκίνητο πάντα τραβάει τα βλέμματα. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα αυτοκίνητα, που κυκλοφόρησαν το πρώτο εξάμηνο του 2016, όπως αξιολογήθηκαν στο Business Insider.

    1. Η εταιρεία Henrik Fisker, τον Ιανουάριο, κυκλοφόρησε ένα sport αυτοκίνητο, αξίας $230.000. Στις αγορές θα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, ενώ μπορεί να πιάσει τα 200χλμ/ώρα. Με δερμάτινα καθίσματα και θέση για τη σαμπάνια σας, το Force 1 μπορεί να φτάσει τα 60χλμ/ώρα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

    Henrik Fisker

    force 1

    2. Η Acura παρουσίασε ένα εντυπωσιακό NSX supercar, που πωλείται έναντι $156.00. Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε να το παραγγείλετε αλλά στην πόρτα σας θα έρθει τον Ιανουαρίου 2017. Το αυτοκίνητο είναι υβριδικό και διαθέτει τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες και ένα βενζοκινητήρα.

    acura acura1

    3. To McLaren 570GT είναι το όνειρο κάθε φανατικού των αυτοκινήτων. Κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο 2016 και κοστίζει $200.000. Δίπορτο, με δερμάτινα καθίσματα και μέγιστη ταχύτητα 200 χλμ/ ώρα.

    McLaren 570GT

    McLaren 570GT 1

    4. Μια μοναδική εμπειρία προσφέρεται από το 740i, της BWM. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο, που θα σας στοιχίσει περίπου $100.000. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδιασμένο για όσους διαθέτουν προσωπικό οδηγό, καθώς τα πίσω καθίσματα “ανοίγουν” και άνετα μπορείτε να ξαπλώσετε στην πίσω θέση του αυτοκινήτου σας. Επίσης, κάθε κάθισμα έχει ενσωματωμένο μασάζ, θέρμανση και κλιματισμό.

    BMW 740i

    BMW 740i 1

    5. Με το ποσό των $300.000, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία μιας Rolls-Royce Dawn, που πιάνει τα 155 χλμ/ ώρα. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο για τις βόλτες τους μέσα στην πόλη.

    Rolls-Royce Dawn

    Rolls-Royce Dawn 1

    6. Ο ορισμός του πολυτελούς αυτοκινήτου είναι η νέα  Bentley Mulsanne, γι’ αυτό και θα σας στοιχίσει περίπου $300.000. Το εσωτερικό του είναι πανέμορφο, με δερμάτινα αναπαυτικά καθίσματα και ειδική θήκη για να βάζετε τη σαμπάνια ή το ποτό σας.

    Bentley Mulsanne

    Bentley Mulsanne 1

    7. Εάν αναζητάτε ένα πιο ευφάνταστο αυτοκίνητο, τότε να προτιμήσετε το Ferrari California T. Η τιμή του αγγίζει τα $200.000, ενώ το πορτμπαγκάζ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χωράει τα σύνεργα του γκολφ, για όσους είναι φαν του αθλήματος.

    Ferrari California T

    Ferrari California T 1

    8. Το πιο ακριβό αλλά άνετο αυτοκίνητο, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το Mercedes-Maybach S-Class Pullman και η τιμή του είναι $567.000. Διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, ασορτί μαξιλάρια, πολύ χώρο για να απλώνετε τα πόδια σας και φυσικά σαμπανιέρα.

    Mercedes-Maybach S-Class Pullman

    Mercedes-Maybach S-Class Pullman 1

    9. Μπορεί να μην έχετε συνδέσει την πολυτέλεια με τη Land Rover, όμως πρέπει να δείτε το νέο τους μοντέλο SVAutobiography.

    Land Rover

    Land Rover 1

    10. Αν ζηλέψατε όλα αυτά τα αυτοκίνητα σας έκαναν να ζηλέψετε, τότε έχουμε να σας προτείνουμε μια πιο οικονομική λύση, Hyundai Genesis, που στοιχίζει  $39.000. Διαθέτει σύστημα ανίχνευσης πεζών και πέδηση έκτακτης ανάγκης.

    Hyundai Genesis

    Hyundai Genesis 1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/nei-kanones-provlimata-stis-katathesis-opios-ferni-neo-chrima-diakini-elefthera/62168



    ΣΧΟΛΙΑ