ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διακόπηκαν προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο και αντίστροφα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την υπερχείλιση του ποταμού Έβρου, στην περιοχή του Πυθίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 600 σε αριθμό, θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία της εταιρείας στο σταθμό της Αλεξανδρούπολης, για να συνεχίσουν οδικώς το ταξίδι τους προς το Ορμένιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναστάτωση στη Λεωφόρο Κηφισίας λόγω αυτοκινήτου που τυλίχτηκε στις φλόγες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με την σατιρική κωμωδία «Δέκα Μικροί Μήτσοι»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι ισχύει για την απασχόληση συνταξιούχων που εργάζονται (εγκύκλιος)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φειδίας Παναγιώτου: Σάλος στην Κύπρο, πιάστηκε αδιάβαστος για τον προϋπολογισμό της ΕΕ σε συνέντευξη
- Εργαζόμενοι Ryanair: Διεκδικούμε ουσιαστικές λύσεις, διαφάνεια και σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα
- Μελόνι: Με τον Ρούμπιο είχαμε μια εποικοδομητική, αποδοτική αλλά και ειλικρινή συνομιλία
- Κυρανάκης – Ταχιάος: Νωρίτερα το πρώτο δρομολόγιο του Μετρό Θεσσαλονίκης για να εξυπηρετούνται οι επιβάτες των τρένων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.