ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρατικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το μέλος της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, για λόγους υγείας.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί εδώ και μία εβδομάδα απεργία πείνας, με αποτέλεσμα να έχει απώλεια βάρους και προβλήματα αδυναμίας.
Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας καθώς έχει καταθέσει τρίτο αίτημα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές και δεν έχει γίνει δεκτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκαλεί ο Κουφοντίνας: Δεν θα έκανα δήλωση μετάνοιας για την 17 Νοέμβρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη για τα Τέμπη: Συνέχεια των ενστάσεων για την υποστήριξη της κατηγορίας με αλλαγές στην αίθουσα
- Ντόναλντ Τραμπ: Συγκαλεί στον Λευκό Οίκο το υπουργικό συμβούλιο που ήθελε να διεξαχθεί στο Καμπ Ντέιβιντ
- Metro: Το πλάνο των 280 εκατ. ευρώ και οι ευκαιρίες από το deal Μασούτη – Κρητικού
- Ραντεβού στα γουναράδικα Αρη Βελουχιώτη από τα… Lidl
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.