ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στο νησί της Καρπάθου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών , η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,9 Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 44 χιλιόμετρα ανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 144 χιλιόμετρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα στην Ελάτεια Φθιώτιδας – Ενεργοποιήθηκε το 112 για την περιοχή
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του για βιασμό
- Φωτιά τώρα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας
- Νέες προοπτικές επέκτασης του ΟΛΠ εκτός του λιμένα Πειραιά με logistics και επενδύσεις σε άλλα λιμάνια – Ενδιαφέρον και για την Ελευσίνα;

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.