ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη για χρέη το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και πρώην εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου Δημήτρης Ρίζος.
Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Παρασκευή ο 83χρονος Δημήτρης Ρίζος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όπου πρέπει να δίνει το παρών για εκκρεμότητές του. Ωστόσο, τελικά κρατήθηκε λόγω καταδικαστικών εις βάρος του αποφάσεων για χρέη προς το Δημόσιο και την Εφορία ύψους 20.000 ευρώ. Ο κ. Ρίζος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και έτσι την Τρίτη οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω.
Πάντως το ποσό των 20.000 ευρώ αναλογικά με την ζωή που κάνει ο ίδιος και η σύζυγος του θα έπρεπε να θεωρείται άνευ σημασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-σοκ στην Audi: Συνελήφθη ο CEO της εταιρείας για το dieselgate
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος για το προκλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος Πουκαμισάς – Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών που έδωσαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ
- Οι 5 παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην αγορά κατοικίας και ο διπλός στόχος – Πάταξη της φοροδιαφυγής και αύξηση της προσφοράς ακινήτων
- Κομοτηνή: Συνελήφθη 49χρονος Τούρκος για το επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ
- Αυστραλία: Περισσότερη διαφάνεια από την Κίνα για τον αμυντικό εκσυγχρονισμό της
