ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα και όχι την Παρασκευή, όπως ήταν προγραμματισμένο, δεν αποκλείεται να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται από τις 2 Μαρτίου κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως τις μετέδωσε και ο ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι παρατηρείται κινητικότητα στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και δεν αποκλείεται η επίσπευση των διαδικασιών που αναμένεται σχετικά με το αίτημα των δικηγόρων προς τον εισαγγελέα για την αποφυλάκισή τους, να οδηγήσει και σε μικρότερη παράταση της αγωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιούνκερ σε Ερντογάν: Η Τουρκία να επανεξετάσει και να επιλύσει πριν το Πάσχα το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελίνα Τραυλού (Πρόεδρος ΕΕΕ): «Ναυτιλία των Ελλήνων: δύναμη σταθερότητας απέναντι στις παγκόσμιες ρήξεις»
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδος εν μέσω αντικρουόμενων πληροφοριών για τις πυρηνικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
- Νέες εξελίξεις στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή
- Reuters: Ο Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.