• First Top Stories

    Πάνος Καμμένος: Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε

    • NewsRoom


    Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε, μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

    «Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην Εθνική κυριαρχία και στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Κάνουμε τα πάντα για την Ειρήνη. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μια πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, πρέπει να θυμούνται το 1821 πως τότε με μια ψυχή ο ελληνικός λαός τους συνέτριψε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμενος.

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε την στήριξη των «φίλων και συμμάχων» για την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπως τόνισε «κατά παράβαση κάθε αρχής του διεθνούς δικαίου». «Χρειάζονται πράξεις, όχι δηλώσεις.Τώρα θα μετρήσουμε φίλους και συμμάχους», είπε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας από Ψαρά: Η Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο παραλήρημα και απειλές Ερντογάν για αιματοκύλισμα



    ΣΧΟΛΙΑ