• Πολιτική

    Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Συνάντηση με τους γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη είχε στην Ορεστιάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό τα παιδιά τους στην Ελλάδα και στα σπίτια τους.

    Νωρίτερα σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη στήριξή του στους ακρίτες και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

    Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Εδώ στην ακριτική Ορεστιάδα, τόπο καταγωγής ενός εκ των δύο αξιωματικών μας που κρατούνται ακόμα σε τουρκικές φυλακές, θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο αξιωματικοί μας το συντομότερο δυνατό στην πατρίδα».

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας από Ψαρά: Η Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ