• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Η Pippa Middleton επιτέλους παντρεύεται! Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της

    • NewsRoom

    Pippa Middleton and Nico Jackson attend Wimbledon in London on July 5th 2013.

    Pictured: Pippa Middleton

    Ref: SPL573967 060713
    Picture by: James Whatling / Splash News

    Splash News and Pictures
    Los Angeles: 310-821-2666
    New York: 212-619-2666
    London: 870-934-2666
    [email protected]


    H αδερφή της Κate Middleton, Pippa, εγκαταλείπει το cub των singles!  Ναι, ήρθε η μεγάλη ώρα για την μικρότερη αδερφή της Kate. H Δούκισσα του Cambridge παντρεύει τη μικρότερη αδερφή της και μάλιστα με έναν αρκετά γοητευτικό και πλούσιο άνδρα. Η όμορφη Pippa που είχε μαγνητίσει όλα τα αντρικά βλέμματα με τα καλλίγραμμα οπισθία της στον πριγκιπικό γάμο και ο σύντροφος της James Matthews θα ενωθούν σύντομα με τα δεσμά του γάμου. Η πρόταση γάμου έγινε στην Λίμνη District, όπου πέρασαν λίγες μέρες ξεκούρασης. Ο James ξαφνικά γονάτισε μπροστά της και κρατώντας ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, την ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί και εκείνη αμέσως απάντησε ναι.

    Το ζευγάρι διατηρεί σχέση εδώ και έναν χρόνο- είχαν χωρίσει για λίγο το 2012, αλλά τώρα είναι και οι δύο έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Ο γάμος τους πρόκειται να γίνει τον επόμενο χρόνο και σίγουρα θα είναι ο πιο πολυσυζητημένος γάμος, μετά από το γάμο της αδερφής της, Kate Middleton, με τον πρίγκιπα William, πριν πέντε χρόνια.

    pipa 7

    Η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα την οικογένεια Middleton. Να σημειωθεί ότι ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας, πριν κάνει την πρόταση γάμου στην Pippa, ζήτησε το χέρι της από τον πατέρα της.’’ Ο James Matthews είναι παραδοσιακός τύπος και θέλει όλα να γίνονται με την σειρά και όπως πρέπει,’’ λέει φίλος του ζευγαριού. Ένας φίλος των γονιών της Pippa, εκμυστηρεύεται σε ξένο μέσο ότι η οι γονείς της, Mike και Carole είναι πολύ χαρούμενοι για την κόρη τους και πιστεύουν ότι θα έχουν έναν υπέροχο γάμο.

    pipa 34

    pippa
    Η αδερφή της Κate Middleton και ο 40χρονος επιχειρηματίας όχι μόνο είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι αλλά μοιράζονται πλέον και το ίδιο σπίτι.

    pipa 4
    Το κορμί της Pippa είναι γυμνασμένο και ελκυστικό, ωστόσο, τα τουρλωτά οπίσθια, κυριολεκτικά, δεν υπάρχουν! Και μπορεί η αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ να άφησε εποχή με την πίσω όψη της που διαγραφόταν στο λευκό της φόρεμα, ωστόσο, μάλλον είχε…«ενίσχυση»! Η 31χρονη απαθανατίστηκε με κόκκινο μπικίνι, στην Καραϊβική, όπου έκανε βουτιές με την μητέρα, τον αδερφό της και ένα φίλο του. Η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, μάλλον μας… εξαπάτησε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της με μπικίνι!

    pipa 35

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/chtipisan-fleva-diarriktes-sti-mikono-xeperna-tis-130000-evro-lia-tous/62209



    ΣΧΟΛΙΑ