• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ποιoς sexy ποδοσφαιριστής υποστηρίζει το Bremain


    Ο Βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου, David Beckham, δήλωσε πως την Πέμπτη θα ψηφίσει να παραμείνει η χώρα του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με μια φωτογραφία του στο Instagram τέθηκε υπέρ του Bremain, αναφέροντας: “Είμαι παθιασμένος με την χώρα μου και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος την Πέμπτη, πάντα θα είναι σπουδαία. Κάθε πλευρά έχει το δικαίωμα της γνώμη της και πάντα πρέπει να είναι σεβαστή, όποιο κι αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

    Έπαιξα τα καλύτερα μου χρόνια, στην παιδική μου ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλωσα δίπλα σε σπουδαίους νεαρούς Βρετανούς παίκτες, όπως ο Ράιν Γκικς, ο Πολ Σκόουλς, ο Νίκι Μπατ και τους αδερφούς Νέβιλ. Μαζί ήταν και ένα γκρουπ έμπειρων και μεγαλύτερων σε ηλικία Βρετανών παικτών όπως ο Γκάρι Πάλιστερ, ο Στιβ Μπρους και ο Πολ Ινς.

    beckham

    Τώρα μπορεί η ομάδα να κερδίσει τρόπαια, ήμασταν όμως καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι εξαιτίας του Δανού τερματοφύλακά, Πίτερ Σμάιχελ, της ηγετικής μορφής του Ιρλανδού Ρόι Κιν και των ικανοτήτων του Γάλλου, Ερικ Καντονά.

    Είχα, ακόμη, το προνόμιο να παίξω και να ζήσω στην Μαδρίτη, το Μιλάνο και το Παρίσι με συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη. Αυτές οι υπέροχες ευρωπαϊκές πόλεις και οι παθιασμένοι φίλαθλοι τους καλωσόρισαν εμένα και την οικογένεια μου και μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την μοναδική και εμπνευσμένη παράδοση τους αλλά και τους ανθρώπους της. Ζούμε σε έναν ζωντανό και συνδενδεμένο κόσμο, όπου μαζί είμαστε δυνατοί. Για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα μαζί και όχι μόνοι. Για αυτούς τους λόγους ψηφίζω να παραμείνουμε.”

    13515222_10208248560150286_1204501696_n

     13487354_10208248559990282_951183632_n

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/paraskinio-sta-souper-market-g-floridis-ke-spiropoulos-enantion-leonida-marinopoulou/55063

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/polichronis-griveaspolite-opos-ine-epiplomenoke-anakenismeno/54980



    ΣΧΟΛΙΑ