• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο Κούγιας για την γκάφα της ΑΕΛ: «Οι συνεργάτες μου είναι άχρηστοι»

    • NewsRoom
    λαρισα


    Το λάθος που έγινε στις φανέλες των παικτών της ΑΕΛ με το όνομα του Έλληνα στρατιωτικού, Κούκλατζη θέλησε να εξηγήσει ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του.

    Χθες, η ΑΕΛ αγωνιζόταν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι Θεσσαλοί θέλησαν να τιμήσουν τους δύο στρατιωτικούς, που βρίσκονται στη φυλακή της Ανδριανούπολης και τον σμηναγό, που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Mirage.

    Ωστόσο, ένα από τα ονόματα που αναγραφόταν στις φανέλες ήταν λάθος, καθώς έλειπε ένα «κ» με αποτέλεσμα να γράφει «Κούλατζη».

    Το λέθος έγινε άμεσα αντιληπτό και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας θέλησε να ζητήσει προσωπικά συγνώμη και να καταλογίσει ευθύνες.

    Όπως δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Επιλοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομά του στη φανέλα μας. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΕΛ: Τιμάει τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέσβος: Προφυλακίστηκε 21χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονου κοριτσιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επικό διαφημιστικό σποτ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ώπα», σπασμένα πιάτα και… NBA! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ