ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δαβάκης: Ουσιαστικές ενέσεις ισχύος η αναβάθμιση των F-16, η υποστήριξη των Mirage, η αγορά Rafale και F-35
Φόρο τιμής στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Mirage, αλλά και στους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, απέτισε η ομάδα της Λάρισας, ΑΕΛ, σήμερα, Τετάρτη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στο μπροστινό μέρος της φανέλας αναγράφονται τα ονόματα του σμηναγού και των δύο στρατιωτικών που κρατούνται από τους Τούρκους στην Ανδριανούπολη.
Από κάτω συμπληρώνεται η φράση, «Τιμή – Δόξα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο νεαρός που ύψωσε τις σημαίες στις βραχονησίδες: «Το κάναμε προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραθωνοδρόμος έπαιξε με τη λύρα του μαντινάδα για τον Γιώργο Μπαλταδώρο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To συγκινητικό video του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον σμηναγό Μπαλταδώρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ και οι ηγέτες της ΛΔ Κονγκό και της Ρουάντας υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία στην Ουάσινγκτον
- Wall Street: Μικτά πρόσημα και επιφυλακτικότητα – Άλμα 3,4% για τη Meta
- Πετρέλαιο: Η αβεβαιότητα γύρω από το ουκρανικό έφερε άνοδο για Brent και WTI
- Κακοκαιρία Byron: Μπαράζ μηνυμάτων 112 σε Μαγνησία, Λάρισα, Σποράδες, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Χίο, Σάμο και Ικαρία, Αττική και Κεντρική Μακεδονία.