• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκ σε Δημοτικό στον Άλιμο: Δασκάλα διέταξε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

    • NewsRoom


    Μια απίστευτη τιμωρία επιφύλαξε σε μαθητή της μια δασκάλα στο 6ο Δημοτικό σχολείο στον Άλιμο. Η δασκάλα μουσικής, εκνευρίστηκε με τον εννιάχρονο μαθητή της και διέταξε τους συμμαθητές του να τον τιμωρήσουν… χτυπώντας τον.

    Ο μικρός μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής προσποιήθηκε πως οδηγούσε ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα του εκνευρίστηκε από τη φασαρία και αποφάσισε να εκδικηθεί τον μαθητή της, διατάζοντας τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

    Αρκετά παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν! Ο άτυχος μαθητής προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι, μπροστά στο απαθές βλέμμα της δασκάλας.

    Το παιδί σώθηκε όταν χτύπησε το κουδούνι. Η μητέρα του αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την προέτρεψε να πάει να βρει την δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.

    Το περιστατικό έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στον Σύλλογο γονέων του σχολείου που ήδη μαζεύουν υπογραφές για το υπουργείο Παιδείας και ζητούν επιτακτικά την άμεση απομάκρυνση της δασκάλας-φαντάρου!

     



    ΣΧΟΛΙΑ