ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια απίστευτη τιμωρία επιφύλαξε σε μαθητή της μια δασκάλα στο 6ο Δημοτικό σχολείο στον Άλιμο. Η δασκάλα μουσικής, εκνευρίστηκε με τον εννιάχρονο μαθητή της και διέταξε τους συμμαθητές του να τον τιμωρήσουν… χτυπώντας τον.
Ο μικρός μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής προσποιήθηκε πως οδηγούσε ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα του εκνευρίστηκε από τη φασαρία και αποφάσισε να εκδικηθεί τον μαθητή της, διατάζοντας τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.
Αρκετά παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού τον έβρισκαν! Ο άτυχος μαθητής προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι, μπροστά στο απαθές βλέμμα της δασκάλας.
Το παιδί σώθηκε όταν χτύπησε το κουδούνι. Η μητέρα του αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες την προέτρεψε να πάει να βρει την δασκάλα και να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στον Σύλλογο γονέων του σχολείου που ήδη μαζεύουν υπογραφές για το υπουργείο Παιδείας και ζητούν επιτακτικά την άμεση απομάκρυνση της δασκάλας-φαντάρου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας