Τραγικό τέλος βρήκε μία 57χρονη γυναίκα στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας όταν τραυματίστηκε θανάσιμα κάνοντας εξωτερικές δουλειές στο σπίτι της, πάνω σε μία σκάλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής. Η γυναίκα έπεσε από ύψος 3 μέτρων και χτύπησε, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, στο οποίο εργαζότανε ως προϊσταμένη τμήματος, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.