ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ. Πρόκειται για εργαζομένους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση που οδηγούν τα εν λόγω νοσοκομεία σε λουκέτο όπως αναφέρουν καθώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
Οι διαδηλωτές κρατούν πανό με συνθήματα τα οποία έχουν κρεμάσει σε ιμάντες με τους οποίους δένουν τους ψυχικά πάσχοντες. Στα πανό τους απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας με μύτη Πινόκιο, για τα ψέματα που όπως λένε λέει στον Ελληνικό λαό, ενώ κρατούν και μια τούρτα λόγω της χθεσινής ημέρας (1η Απριλίου) σχετίζοντας τον πρωθυπουργό με την ημέρα που εορτάζεται το ψέμα.
Οι ίδιοι ζητούν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι κλούβια στην ιδεολογία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκοπιανό: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είδε καν τον Κοτζιά. Το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νίκος Τόσκας: «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
