ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε ένας 19χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι καθώς μετά από μαχαιριές που δέχθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά άφησε την τελευταία του πνοή.
Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων.
Ο θανάσιμος τραυματισμός του 19χρονου συνέβη, μάλιστα, μπροστά στα μάτια της φίλης του.
Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι είτε ο δράστης ή οι δράστες να προσπάθησαν να κλέψουν τον 19χρονο είτε να υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός, με πιθανότερη εκδοχή αυτή της ληστείας.
Φως στο περιστατικό αναμένεται να δώσει η φίλη του 19χρονου που οδηγήθηκε στο ΚΑΤ μαζί με τον άτυχο νεαρό και αναμένεται να δώσει κατάθεση όταν συνέλθει από το σοκ στο οποίο βρίσκεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σπείρα που «άδειαζε» περίπτερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέρρες: Άνδρας απανθρακώθηκε σε μονοκατοικία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι ισχυροί άνεμοι ταλαιπώρησαν τους επιβάτες του Blue Galaxy (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.