ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα, Σάββατο, στις 10 το πρωί, ένας 72χρονος Λαρισαίος, γνωστός επιχειρηματίας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στο οποίο οποίο νοσηλευόταν.
Ο 72χρονος προσπαθούσε να νικήσει με θεραπεία τον καρκίνο και βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας.
Το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση και σήμανε συναγερμό στο προσωπικό που εφημερεύει στο Νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σώος βρέθηκε 19χρονος στη θάλασσα – Είχε αποκοιμηθεί πάνω στο στρώμα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο: Το σχέδιο Invest Ahead και ο νέος επενδυτικός χάρτης της Ελλάδας μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
- Συντάξεις: Πότε θα μπουν τα 400 ευρώ που ανέφερε ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ – Οι δικαιούχοι και ο «κόφτης» των 65 ετών
- Τουρκικά ΜΜΕ: «Αιτία πολέμου» ακόμη και 1 μέτρο πάνω από τα 6 μίλια – Χαμός από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στην ΔΕΘ (βίντεο)
- Ρέιβ Πανηγύρι Vol. 2: Tο πιο ανατρεπτικό μουσικό event επιστρέφει από το Vodafone CU
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.