ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στο Συκούριο Λάρισας εκεί όπου άνδρας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η τοπική φιλοζωική, χτύπησε κουτάβι με λοστό στο κεφάλι.

Αυτόπτης μάρτυρας επενέβη στο περιστατικό και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ενώ από την πληροφόρηση που δίνει η φιλοζωική, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το ζώο με τη συνδρομή των αστυνομικών του τμήματος Τεμπών μεταφέρθηκε άμεσα στη Λάρισα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από κτηνίατρο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: onlarissa.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ανατροπή» στην υπόθεση του σκύλου στην Καλαμάτα: Από τροχαίο και όχι από κροτίδες ο τραυματισμός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και κρύο αναμένονται το δεύτερο 15νθήμερο του Απρίλη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 9 έως 15 Απριλίου 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.