• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κρήτη: Ομολόγησε ο 24χρονος ύποπτος την δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου

    Σε τακτικό ανακριτή την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί για την καταδίωξη στο Πέραμα

    Ελληνική Αστυνομία


    Στην ομολογία της δολοφονίας του 26χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ομολόγησε ο 24χρονος βασικός ύποπτος της υπόθεσης, ο οποίος οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος υποστήριξε πως προηγήθηκε διαπληκτισμός και το θύμα τον απείλησε με καραμπίνα και έτσι έγινε το κακό. Αρνήθηκε δηλαδή ότι του είχε στήσει ενέδρα.

    Μαζί του οδηγήθηκε και στον ανακριτή και ο 25χρονος αδελφός του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση, ο οποίος πάντως αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα. “Όταν πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό” φέρεται να δήλωσε.

    Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη και στον αδελφό του για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

    Η κηδεία του 63χρονου έγινε το μεσημέρι στο Άνω Μέρος, μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης αλλά και με ισχυρή την αστυνομική παρουσία στην περιοχή.



    ΣΧΟΛΙΑ