• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κρήτη: Μέλισσα τσίμπησε τη γλώσσα της-Παραλίγο να πεθάνει από ασφυξία!

    • NewsRoom


    Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια 55χρονη γυναίκα στην Κρήτη που έφτασε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από τον θάνατο όταν τη τσίμπησε μέλισσα. Η γυναίκα που έπινε αμέριμνη τον καφέ της το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της αδελφής της στον Κόκκινο Πύργο Μεσσαράς, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο φλυτζάνι είχε μπει μια μέλισσα και μόλις πήγε να πιει, το έντομο την τσίμπησε στη γλώσσα!

    Το τσίμπημα προκάλεσε έντονο οίδημα στη γλώσσα, το οποίο όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η αναπνευστική οδός και η 55χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει.

    Ευτυχώς, η αντίδραση της αδελφής της αποδείχτηκε σωτήρια, καθώς την έβαλε στο αυτοκίνητό της και τη μετέφερε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

    Όλοι οι γιατροί ασχολήθηκαν με την άτυχη γυναίκα και κατάφεραν να την διατηρήσουν στη ζωή, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Εκεί, με τις κατάλληλες ενέργειες, η 55χρονη γλίτωσε τον κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό διαρκή παρακολούθηση για το ενδεχόμενο επιπλοκών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη: Καταγγελία για μαζική δηλητηρίαση σκύλων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόρινθος: Νεκρός 21χρονος μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρση απαγόρευσης κολύμβησης στις ακτές του Σαρωνικού από το υπουργείο Ναυτιλίας



    ΣΧΟΛΙΑ