• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ήταν η «κακιά η ώρα» λέει ο 65χρονος αδερφοκτόνος της Ερέτριας

    • NewsRoom


    «Στην κακιά ώρα» απέδωσε τη δολοφονία του αδερφού του ο 65χρονος από την Ερέτρια, που νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, σκότωσε με καραμπίνα στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας, τον ίδιο του τον αδερφό.

    Η οικογενειακή τργωδία εκτυλίχτηκε χθες Τρίτη, όταν αρχικά ο 65χρονος φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε πως σπεύδει στο χωριό. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και απειλές. Άμεσα ο 70χρονος, που ήταν μαζί με τη σύζυγό του κάλεσαν την Αστυνομία καθώς, όπως επισημαίνεται, φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

    Ωστόσο, ο 65χρονος είχε ήδη προλάβει να κρυφτεί πίσω από θάμνους της αυλής και όταν έφτασε στο σημείο ο αδερφός του προέβη στον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Λίγο μετά το περιστατικό, σύμφωνα με το tvstar.gr στο σημείο έφτασε ο γιος του δράστη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επιχείρησε να προλάβει το περιστατικό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Εκείνος, μάλιστα, ήταν αυτός που αφόπλισε τον πατέρα του μετά το περιστατικό.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών.

    Ωστόσο, όπως κατήγγειλε, ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό.

    Επιπροσθέτως, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

    Τέλος, ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικογενειακή τραγωδία στην Ερέτρια: Σκότωσε τον αδερφό του με καραμπίνα



    ΣΧΟΛΙΑ