• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ειρήνη Λαγούδη: Εικόνες από τις έρευνες στο βυθό της Τριχωνίδας για το κινητό της (video)

    • NewsRoom


    Παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας εξακολουθεί να είναι «χαμένο». Η αστυνομία έχει επιδοθεί σε ενδελεχείς έρευνες χωρίς όμως να έχει προσκομίσει κάποιο σημαντικό στοιχείο που θα φέρει στο φώς τα σαφή αίτια θανάτου της.

    Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, επιχειρήθηκε η εν λόγω έρευνα στη λίμνη , με τον δύτη να αναφέρει για το περιστατικό : «από πριν καταδυθώ είχα εντοπίσει ότι οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές. Οι λίμνες έχουν χαμηλή ορατότητα. Με τα βήματα του δύτη σηκώνεται ο βυθός και αργεί να ξαναπέσει… Από τη στιγμή που θα μπει ο δύτης στο νερό, το βάθος είναι 2 μέτρα, δε βαθαίνει δηλαδή. Η πρώτη ζώνη που ερεύνησα, ήταν σχετικά εύκολη… Γύρω στα 10 μέτρα από την ακτή, έχει γύρω στα δύο μέτρα βάθος…»

    Σύμφωνα με τον δύτη, που μετά από αυτή την πρώτη έρευνα δεν βρήκε το κινητό, αν επιστρέψει με μια ομάδα δυτών αλλά και έναν ανιχνευτή μετάλλων, μπορεί να βρεθεί το κινητό της Ειρήνης. Αν φυσικά, βρίσκεται εκεί… Ακόμα κι αν βρεθεί πάντως το κινητό, αν τόσες μέρες ήταν μέσα στη λίμνη, δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν δεδομένα.

     

     

    Παράλληλα ο αδερφός της αδικοχαμένης γυναίκας ξέσπασε στην εκπομπή. Η Αστυνομία πού είναι; τόνισε συντετριμμένος και συμπλήρωσε : Καλά κάνουν οι εθελοντές και μπράβο τους. Η Αστυνομία πού είναι; Πρέπει δηλαδή να βάλουμε εθελοντές;…Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία και στους κύκλους που διαρρέουν για αυτοκτονία. Είναι ντροπή τους! 

    Στείλανε τη δικογραφία στον εισαγγελέα; Και γιατί δεν έστειλαν μαζί και το πόρισμα της πυροσβεστικής αφού είναι εμπρησμός; Το αμάξι γιατί το φόρτωσαν άρον άρον μέσα στη νύχτα;

    Γιατί δε μας λένε από ποιον αγόρασε το αυτοκίνητο η αδερφή μου; Υπάρχει μέσα στην ασφάλεια άτομο που είναι συγγενής ατόμου που καλέστηκε πολλές φορές (για κατάθεση); Αυτά δε μας τα απαντάει όμως η αστυνομία… Κατ’ εμέ είναι ανίκανοι. Δεν έχουν τα μέσα και τους πόρους. Και πληρώσω εγώ και η αδερφή μου την ανικανότητά τους με το να λένε «αυτοκτονία»;

    Εδώ ήρθαν δύο αστυνομικοί με πολιτικά και έψαχναν κάτι θάμνους! … Είδα ένα άγχος από την αρχή. Δεν είχανε δει βίντεο, δεν είχαν δει κάμερες και άρχισαν να διαρρέουν ότι είναι αυτοκτονία. Με έχουν πιάσει 10 άνθρωποι που είδαν το αμάξι και μου λένε «πού να πάμε να καταθέσουμε; Αύριο θα μας βρούνε στα χαντάκια»!

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ