Στα 0,30 ευρώ καθόρισε το διοικητικό συμβούλιο της Foodlink η τιμή διάθεσης των 10.005.765 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 3.001.729,50 ευρώ.
Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΑΜΚ θα γίνει με την καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με αναλογία έκδοσης 3 νέες μετοχές για κάθε 4 παλιές. Υπενθυμίζεται ότι η Γ.Σ. της 19.01.2018 όρισε ως προθεσμία καταβολής της αύξησης, το χρονικό διάστημα των τεσσάρων (4) μηνών από την ημέρα της λήψης της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό της τιμής διάθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Βουλή για κύρωση οι τέσσερις συμβάσεις για έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ: Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις-Οι δικαιούχοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Ισραήλ: «Δεν είχε νόημα η σημερινή επίθεση στον Λίβανο»
- Γάζα: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς και πυρά των Ισραηλινών
- J.P. Morgan και BofA ανεβάζουν τον πήχη για ΔΕΗ και Metlen – Οι τιμές στόχοι και οι νέοι μοχλοί ανάπτυξης
- Εξάρχεια: Γνωστός στις τουρκικές αρχές ο 25χρονος που εκτελέστηκε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.