• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Φωκίδα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο κοριτσάκι 10 μηνών


    Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας ένα βρέφος ηλικίας περίπου 10 μηνών, το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκυλί ράτσας πιτ μπουλ σε περιοχή της Φωκίδας.
    Αρχικά, το βρέφος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου, αλλά λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πάτρας.
    Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στη ΜΕΘ και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, το βρέφος μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο», προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του από τους παιδοχειρουργούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κοριτσάκι κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κάτω γνάθο.
    Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται να αποφασισθεί από τους γιατρούς αν το βρέφος πρέπει να μεταφερθεί σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από παιδογναθοχειρουργό.
    Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος δέχθηκε επίθεση από το σκυλί, το οποίο φέρεται να ανήκει στην οικογένεια, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Φωκίδας.
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
     



    ΣΧΟΛΙΑ