ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε σήμερα λίγο πριν τις 9 το πρωί ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, που βγήκε το πρωί της Παρασκευής εκτός φυλακής, με 48ωρη άδεια. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τις φυλακές, ενώ τον συνόδευαν ο γιος του, Εκτωρ Κουφοντίνας, και η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου.
Αυτή είναι η δεύτερη άδεια που λαμβάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς θυμάτων αλλά και τις πρεσβείες χωρών, πολίτες των οποίων υπήρξαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Τουρκίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι δημοσιογράφου στην Πεντέλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με αγνοούμενους στο Καϊμακτσαλάν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Θεσσαλονίκη – Τρεις οι τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόλπος: Φόβοι για πιο καταστροφικό πόλεμο σε νέα επίθεση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν
- Γεννήσεις: Από 150.000 στις 65.000 το 2026 – Κάτω από 1,4 εκατ. την επόμενη 20ετία
- Αυξάνονται κατά 2,8% τα κλιμάκια της ΕΑΣ – Η κρίσιμη δίκη και τα σενάρια για μειώσεις κρατήσεων έως 50%
- Δήμητρα Κατσαφάδου για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η στήριξή μου στα συγκεκριμένα αγγελούδια ήταν πάνω από 33.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.