• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ενώπιον του ΕΣΡ τα ριάλιτι “αγάπης”

    • NewsRoom
    Μορώνης, ΕΣΡ

    Ροδόλφος Μορώνης, αντιπρόεδρος ΕΣΡ


    Ενώπιον των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ήρθαν το πρωί της Τρίτης οι εκπρόσωποι του νομικού τμήματος του Αnt1 μετά την κλήση που είχαν δεχθεί με αφορμή την καταγγελία των πολιτών για το περιεχόμενο του τηλεοπτικό ριάλιτι Game of Love.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ροδόλφος Μορώνης, οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου ζήτησαν αναβολή, η οποία, ωστόσο, δεν δόθηκε στο κανάλι που προβάλλει το τηλε-ριάλιτι Game of Love. Το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα της μη έγκαιρης προετοιμασίας που επικαλέστηκε το κανάλι, λέγοντας πως η σήμανση που έχουν είναι αυστηρή σε σχέση με τη σήμανση που έχουν άλλα ριάλιτι και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης.

    Οι εκπρόσωποι του καναλιού εξηγώντας τι έχει συμβεί με το ριάλιτι παραδέχθηκαν πως υπήρχαν προβλήματα στα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία στη συνέχεια διορθώθηκαν, καθώς καταβλήθηκε προσπάθεια να εξαλειφθούν.

    Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 29 Μαΐου προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα προς το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Με την κατάθεση του υπομνήματος ολοκληρώνεται η ακρόαση και στη συνέχεια το ΕΣΡ θα συνεδριάσει, προκειμένου να καταλήξει σε μία απόφαση.

    Οι καταγγελίες των πολιτών για το Game of Love ξεπέρασαν τις 150. Σημειώνεται δε πως εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μορώνης, υπάρχουν καταγγελίες του κοινού και για το ριάλιτι που ονομάζεται “κοινωνικό πείραμα” από την παραγωγή του, Power of Love.

    Αν και πολύ λιγότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες του Game of Love, εφόσον υπάρχουν οι καταγγελίες, ο νόμος ορίζει πως πρέπει να γίνει κλήση προς το σταθμό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο ΕΣΡ το «Game of Love» έπειτα από καταγγελίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών το «Game of Love»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Η απίστευτη φήμη για την Άννα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ